This image for Image Layouts addon

Ми знаємось
на імміграції

01

Заповнення заяви

Ви заповнюєте заяву на нашому сайті. Коли Ви будете заповняти заяву, не забувайте вказувати всі Ваші переваги: вміння, досягнення, освіту, тощо. Разом з цим ми просимо надавати максимально правдиві відповіді, свідоме надання неправдивих відповідей призводить до відмови з боку імміграційної служби США. Ми також не зможемо працювати із Вами за умов надання неправдивих відповідей.

02

Уточнення ваших даних

Наша команда зв'язується із Вами для уточнення даних. У більшості випадків наші працівники мають зв'язатися із Вами наступного робочого дня. Саме тому ми просимо, аби Ви обирали найбільш актуальні канали зв'язку. На цьому дзвінку Вам також повідомлять те, яким чином Ви зможете відвантажити усі документи.

03

Завантаження ваших документів

На цьому етапі у Вас вже є все необхідне для відвантаження документів. Ми просимо про максимальну оперативність та прозорість. На цьому етапі до процесу долучаються одразу дві команди: правники та фахівці з підбору кадрів.  Ми просимо Вас завантажити документи протягом 24 годин після отримання посилання. 

04

Співбесіда з потенційним роботодавцем

Процес підбору вакансії може зайняти певний час. Іноді йдеться про кілька днів, іноді про кілька тижнів. У призначений час (за потребою) відбувається співбесіда з потенційним роботодавцем (онлайн). Якщо Вам складно, переклад ми забезпечуємо. Ми радимо завчасно підготувати Ваш список питань до потенційного роботодавця. Якщо Ваша кандидатура буде схвалена, ми Вас повідомляємо про це. У вас буде 2 робочих дні прийняти пропозицію роботодавця.

05

Процес оформлення дозволів (або віз)

Як тільки Ви прийняли пропозицію роботодавця, ми попросимо Вас заповнити додаток до заяви і процес  оформлення документів - запущений. На жаль, це займає непередбачуваний час. Це може бути кілька тижнів, може бути кілька місяців. Ми не зможемо жодним чином пришвидшити його. Просимо Вас поставитися з розумінням до цього періоду очікування. Втім, код відстеження у Вас буде. 

06

Переїзд

Як тільки USCIS схвалить Вашу заяву, наша компанія (у тісній співпраці з робтодавцем) уточніть у Вас бажану дату прибуття у США. Після того, як ми переконаємось, що роботодавець підготував житло та у Вас все гаразд, ми подаємо Вашу схвалену USCIS заяву у CBP для отримання Travel Authorization та переходимо до купівлі квитків.

Наші послуги компанії для кожного робітника повністю безкоштовні. На жодному етапі наші співробітники не будуть просити гроші у кандидата, або заявника. Послуга здійснюється коштом роботодавця. Вартість переїзду і вартість документального оформлення членів  вирішується в кожному випадку індивідуально.

Заощаджений час та зусилля

Image

Ми чітко знаємо з чого почати та що робити. Вам не треба буде вишукувати алгоритм дій. Ми слідкуємо за всіма можливостями, які надаються кожній країні.

Правильний початок запорука успіху

Image

Завдяки рокам досвіду, використанню спеціалізованих програм, ми налагодили швидку взаємопрацю із державними органами. 

Праця з державними органами

Image

Ми розпочинаємо процес виготовлення візи (або дозвільних документів) із пошуку роботи. Отже вся іміграційна справа розглядається та сприймається на серйозному рівні.

Найкращі іміграційні експерти

Image

Ми знаємо свою справу, адже за нами працюють найкращі експерти, які протягом багатьох років займаються іміграційними справами. 

Індивідуальний підхід до кожної справи

Image

Практично кожний випадок унікальний. Кожна людина, або сім'я має різні потреби у документах та місці проживання. Все це береться до уваги.

Ми забезпечуємо увесь процес

Image

Важливою перевагою є те, що наша компанія забезпечує кожний етап процесу. Ми перевіряємо відповідність документів, підшукуємо вакансію та оформляємо дозвільні документи (або візу) для переїзду.