Що ви шукаєте у США або Канаді:роботунові можливостіпочуття гідності

Хто ми

Чи Вам відомо, що брак робочих кадрів у США вимірюється мільойнами, а у Канаді сотнями тисяч? Окрім цього, війни (на кшталт тієї, що росія розпочала проти України) виштовхують людей на пошуки більш безпечного місця проживання. 

Дехто замислився: а чи можна водночас допомогти, з одного боку роботодавцям, які відчайдушно шукають робітників, та тим людям, які шукають нових можливостей? Наша відповідь: так.

Починаючи із січня 2023 року глобальна команда WorkforceHope має на меті досягти наступного: об’єднати роботодавців у США (та Канаді) та людей, які потребують безпеки та шукають нових можливостей. Наразі Workforcehope — це глобальна команда з надійними, перевіреними партнерами у США, Канаді, Мексиці, Україні та інших країнах. Ми є професіоналами (правниками, бізнесменами,  консультантами з міжкультурних питань, тощо) з багатьої країн світу, які прагнуть створити нові можливості завдяки легальній трудовій імміграції.

Ми обслуговуємо наших клієнтів (роботодавців) та кандидатів (пошукачів роботи) з дотриманням найвищих етичних стандартів та цінностей.

Наші представництва

Image

Наші цінності та стандарти

Цілісність

Йдеться про відкритість та прозорість у всьому, що ми робимо. Все що робимо відповідає високим етичним стандартам. Цього ми чекаємо від наших пошукачів роботи та роботодавців. Тих, хто шукає роботи ми просимо бути максимально відвертими. Роботодавців ми просимо нічого не ховати від майбутніх працівників.

Сміливість

Йдеться про рішучість робити щось нове. Ми ризикнули поєднати дві потреби: потребу у робочій силі та людей, які потребують змін. Ми чекаємо від роботодавців сміливих та креативних кроків роботи щось нове: , незважаючи на культурні відмінності, брати робітників з України. Ми чекаємо від наших пошукачів роботи, що вони,  зіткнувшись із невизначеністю будуть вчитися та діяти наполегливо.

Гідність

Йдеться про те, що усі люди заслуговують на рівне на гідне ставлення. Ми ставимося до наших кандидатів, партнерів, клієнтів, товаришів по команді та до себе з повагою. Цього ми очікуємо від наших кандидатів та клієнтів. Ми підбираємо таких роботодавців, які добре ставляться до робітників, як тих, хто має гідність.


Співчуття

Йдеться про те, що кандидати (ті, хто шукає роботу), з якими ми працюємо пройшли через надважкі та травмуючі обставити. Отже ми самі виконуємо свою роботу: з теплотою, гостинністю, прихильністю, співчуттям, уважністю, любов’ю та радістю. Цього ми просимо від роботодавців, такого ставлення ми очікуємо від пошукачів роботи один до одного.

Доброзичливість

Йдеться про ставлення до людей у цілому. Адже ми допомагаємо, підтримуємо, проявляємо гнучкість. Від роботодавців ми очікуємо саме того ставлення: у більшості випадків саме представник роботодавця буде вас зустрічати в аеропорту. Ми очікуємо, що пошукачі роботи матимуть таке ставлення до інших кандидатів.