Географія вакансій у США

Image

Хоч ми працюємо над розширенням нашої географії, більшість вакансій зараз знаходяться у так званому MidWest регіоні США (див. на карту). 

Workforce Hope допомагає людям з усього світу жити і працювати в США або Канаді.

Ми наймаємо працівників з усього світу, таких як ви, і підбираємо для вас роботу у надійних роботодавців у Сполучених Штатах і Канаді. Ми займаємося усіма процесами оформлення віз, щоб ви були готові жити, працювати та процвітати на законних підставах.

Незалежно від того, чи ви вже перебуваєте в Сполучених Штатах, Канаді, вашій рідній країні, чи перебуваєте на перехідному етапі, ми розглянемо вашу унікальну ситуацію, щоб найкращим чином поєднати ваші робочі навички та право на отримання візи з роботою від авторитетного роботодавця.

Як це працює?

WorkforceHope в Україні єдиний сервіс, який надає комплексне рішення для пошуку роботи у США (та Канаді), де саме ми забезпечуємо отримання всіх необхідних дозволів на в'їзд, на законне перебування та на роботу. Відмінність нашого підходу у тому, що ми зменшуємо фінансове навантаження  на робітника (пов'язане із переїздом) завдяки фінансовій підтримці від роботодавця. У перекладі українською: "Ми просимо роботодавця оплатити правничі витрати, пов'язані із оформленням документів".

Також ми враховуємо індивідуальні потреби, навички та вміння кожного заявника.  

Image

застереження: фото ілюстративне

Працівник пансіонату

(догляд за літніми людьми)

Чим краще англійська, тим більше шансів.

Готовність приїхати та жити у США протягом 2 років (або більше). Візовий супровід забезпечується. Основною метою вашої посади є надання допомоги мешканцям «будинку для літніх людей» у США та допомога з особистим доглядом. Окремі мешканці пансіонату страждають від втрати пам’яті, тому можуть не пам’ятати своїх потреб, алергій та вподобань, а також надавати некоректну інформацію. Тому важливо уважно читати індивідуальні приписи (отже письмова англійська має значення).

Image

застереження: фото ілюстративне

Водії вантажівок та спеціальної техніки

Важливе уточнення: виконання посадових обов’язків потребує визнання водійських прав у США, WFH буде допомагати Вам у цьому процесі. Станом на жовтень 2023 іспит саме з таких прав (у США це називається CDL) потребує певного рівня англійської мови.

Оплата праці: обговорюється на співбесіді, залежить від багатьох факторів.

Image

застереження: фото ілюстративне

Зварювальник

Кілька роботодавців у США шукають зварювальників. Вітається вміння та досвід. Окремі заявники мали успіх після того, як могли завантажити зразки своєї роботи.

Image

застереження: фото ілюстративне

Фасувальник с/г продукції

Англійська — чим краще, тим більше й компенсація, й шанси.

Є фізична вимога: здатність піднімати мішки біля 23 кг.

Бажання жити та працювати у США протягом хоч би 2 років.

Умови роботи: Ферми або виробництва харчовоъ продукції, які займається вирощуванням або переробкою с/г культур.

Обов’язки: Упаковка та фасування с/г продукції у задану тару. Прибирання робочого місця.