Визначити прийнятність наших послуг для Вас

Громадянство тих, хто планує їхати з Вами
Так, всі громадяни України
Не всі громадяни України. Але основним заявником може виступати громадянин України
Серед заявників немає громадян України

Якщо всі ті, хто будуть їхати з Вами громадяни України, тоді кожен з Вас може приїхати у США окремо.  Лише візьміть до уваги, що у випадку, коли з Вами будуть їхати діти до 16 років, їх мають супроводжувати або двоє батьків (при цьому мають бути відповідні документи), або у Вас має бути згода матері або тата, або (якщо одного з батьків немає) у Вас має бути свідоцтво про смерть.

Якщо в одному домогосподарстві є представники різних громадянства, ця група має приїзжджати у США разом.  Наголошуємо, що основний заявник має бути громадянином України

Перепрошуємо, але, боюсь, що ми не зможемо Вам допомогти.

Ваш сімейний статус
Мій шлюб зареєстрований офіційно
Ми живемо разом, але шлюб не зареєстрований
Заявник неодружений (або розлучений)

Вітаємо Вас! Якщо Ваш шлюб офіційно зареєстрований та у вас є Свідоцтво про шлюб Ви можете вважатися одним домогосподарством. Якщо у Вас є спільні діти -(до 16 років) - жодних ускладнень. Якщо у Вас є діти (до 16 років) від попередніх шлюбів, подбайте про всі дозвільні документи на вивіз таких дітей.

Гаразд, за відсутністю Свідоцтва про шлюб, імміграційна служба буде розглядати візову заяву кожного з вас як окрему заяву. За таких умов, як Ви, так й Ваш партнер має бути громадянином України.  Якщо у Вас є спільні діти - (до 16 років) - жодних ускладнень. Якщо у Вас є діти (до 16 років) від попередніх шлюбів, подбайте про всі дозвільні документи на вивіз таких дітей.

У випадку, коли у Вас й не було шлюбу - все просто. У випадку, якщо у Вас було розлучення, може знадобиться документ, який це підтверджує. Складності можуть бути, якщо з Вами будуть їхати неповнолітні діти від попереднього шлюбу, тоді можуть знадобитися дозволи від попереднього подружжя. 

Чи будуть з Вами їхати діти до 16 років
Так
Так, але чоловік/дружина не будуть їхати
Ні

Вітаю! Все гаразд!

Гаразд! Дуже важливо зрозуміти, що США не є країною націленою на соціалізм. Вам буде неймовірно складно й виконувати батьківські обов'язки у новій країні, й адекватно заробляти за умов, якщо Ви будете працювати вдвох повний робочий час. Радимо, одному з батьків брати часткову зайнятість. 

Якщо Ви або матір, або батько, який виховує дітей самостійно (або чоловіка/дружини немає, або він/вона поки не може приїхати), Вам буде неймовірно складно. 

Оберіть Вашу ситуацію, яка найбільш схожа на вашу
Заявником є чоловік, більш ніхто не буде їхати
Основним заявником є чоловік, разом з ним будуть їхати інші особи
Заявником є жінка, більш ніхто не буде їхати
Основним заявником є жінка, разом з нею будуть їхати інші особи

Якщо заявником є чоловік та більш ніхто не буде їхати, нам лишається розглянути тільки два критерії: чи Ви зможете виїхати з України, а також, якщо Ви не в Україні - дату виїзду з України. 

Якщо Ви в Україні, наша команда має переконатися, що закон дозволяє Вам виїзд. Будь ласка, будьте готові надати копії документів, які підтверджують це право. 

Якщо Ви не в Україні, наша команда має переконатися, що дата Вашого виїзду з України відповідає вимогам програми U4U. В ідеалі - до 11 лютого 2022. Разом з цим, кожна ситуація окрема. 

Якщо заявником є жінка та більш ніхто не буде їхати, нам лишається розглянути тільки один критерій: дату виїзду з України. 

Якщо Ви в Україні та у Вас немає обмежень щодо виїзду - все добре.

Якщо Ви не в Україні, наша команда має переконатися, що дата Вашого виїзду з України відповідає вимогам програми U4U. В ідеалі - до 11 лютого 2022. Разом з цим, кожна ситуація окрема. 

Якщо окрім заявника будуть їхати інші люди, нам лишається розглянути два критерії (чи всі зможуть виїхати та дату виїзду).

Якщо хтось з Вашого домогосподарства в Україні, наша команда має переконатися, що закон дозволяє виїзд цим людям. Будь ласка, будьте готові надати копії документів, які підтверджують це право. 

Якщо хтось з Вашого домогосподарства не в Україні, наша команда має переконатися, що дата Вашого виїзду з України відповідає вимогам програми U4U. В ідеалі - до 11 лютого 2022. Разом з цим, кожна ситуація окрема. 

Tags